Survivor: Ο Σπαλιάρας “καρφώνει” την κλίκα για τον Αγγελόπουλο! «Οι πέντε που ψήφισαν τον Ντάνο…»

Survivor

«Χθες στο συμβούλιο κατάλαβα ότι υπάρχει θεός. Θεωρούσα δεδομένη την ψηφοφορία. Το ότι ο Αγγελόπουλος είναι ο καλύτερος παίκτης…».

Στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος έλαβε πέντε ψήφους προς αποχώρηση και αναδείχθηκε πρώτος προτεινόμενος. Η λεγόμενη “κλίκα” που ψήφισε τον καλύτερο παίκτη των Διασήμων για να φύγει είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Μπο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Λάουρα Νάργες και ο Λάμπρος Χούτος.

[dfp_ads id=236982]

Οι τηλεθεατές δεν παραξενεύτηκαν και τόσο, καθώς από τότε που ο Ντάνος πήγε στην ομάδα, υπήρχε ένας ανταγωνισμός, αφού ο Σκιαθίτης είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης.

Αιχμές Χούτου για τη συμπεριφορά του Αγγελόπουλου! «Πρέπει να αποχωρήσει…»

«Χθες στο συμβούλιο κατάλαβα ότι υπάρχει θεός. Θεωρούσα δεδομένη την ψηφοφορία. Το ότι ο Αγγελόπουλος είναι ο καλύτερος παίκτης από εκεί και είναι προτεινόμενος είναι πολύ περίεργο ως ύποπτο. Υπάρχει ζήλια απέναντί του. Το περίμενα γιατί ξέρω πώς λειτουργούν, ότι υπάρχει μια ομάδα από εκεί που ψηφίζει και ο Γιώργος δεν ανήκει σε αυτή την ομάδα, οπότε έφαγε πέντε ψήφους όπως είχα φάει κι εγώ πέντε, είναι τα ίδια άτομα ακριβώς. Υποθέτω ότι οι πέντε που ψήφισαν τον Ντάνο και είναι οι ίδιοι που ψήφισαν κι εμένα λογικά θα είναι Στέλιος, Λάμπρος, Ευρυδίκη, Μπο και η Λάουρα πιθανόν ή όχι; Σίγουρα Στέλιος, Λάμπρος, Ευρυδίκη, Μπο, τον πέμπτο ψάχνω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε…