Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά στο μήνυμα του Ατζούν Ιλιτζαλί

Σάκης Τανιμανίδης

Στον Τούρκο παραγωγό του Survivor έστειλε μήνυμα ο πρώην παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Τανιμανίδης.

Μέσα από τον μεγάλο τελικό του Survivor, το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, θέλησε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί να στείλει το δικό του μήνυμα στον πρώην παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης και την σύζυγο του με αφορμή και τον ερχομό των δυο τους παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, από το ανοιχτό θέατρο Γαλατσιόυ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να στείλω την μεγάλη μου αγάπη στον φίλο μου, τον Σάκη και στην πανέμορφη γυναίκα του, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο τα δυο παιδάκια τους. Τους αγαπώ πάρα πολύ».

Μια ημέρα αργότερα, το απόγευμα της Τρίτης, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον πρώην συνεργάτη και καλό του φίλο από την Τουρκία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Παράλληλα, σε επόμενο Insta Story, πρόδωσε τον καλό του λόγο και για τον παρουσιαστή του φετινού Survivor, Γιώργο Λιανό!

«Σ’ ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές φίλε μου! Μου έλειψαν οι στιγμές μας στον Άγιο Δομίνικο τη φετινή χρονιά» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης για τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Αμέσως μετά, σχετικά με τον Γιώργο Λιανό, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έγραψε: «Αδελφέ μου ήσουν καταπληκτικός φέτος! #respect».