Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης έκανε την μεγάλη αποκάλυψη για τα συμβούλια του νησιού

Survivor

Τι είπε και πήγε να μαζέψει ο παίκτης του Survivor;

Τι κι αν προσπάθησε ο φιναλίστ του Survivor να το μαζέψει, αφού το είχε πει, όλοι οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ έμαθαν στον μεγάλο ημιτελικό μια πληροφορία που μέχρι χθες αγνοούσαν για τα συμβούλια του νησιού. Μια πληροφορία την οποία πρόδωσε, αβίαστα, ο Σάκης Κατσούλης το βράδυ της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο ημιτελικός του Survivor βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να «δώσει» τον καλό του φίλο, Τριαντάφυλλο αλλά παράλληλα «έδωσε» και ένα μυστικό του ριάλιτι επιβιωσης του ΣΚΑΪ.

«Από τα συμβούλια του νησιού θυμάμαι τον Ηλία! Θυμάμαι όντως να κοιμόμαστε όλοι στην αρχή του συμβουλίου γιατί στο τέλος όλοι ζήταγαν τον λόγο. Αλλά μερικές φορές θυμάμαι τον Ντάφυ, ο οποίος πριν από κάθε συμβούλιο του λέγαμε να κοιμηθούμε λίγο και μας έλεγα… παιδιά, όχι, θα πιω λίγο καφέ να είμαι ξύπνιος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης στο live του Survivor.  Ε, «θα πιω λίγο τσάι» μας έλεγε» έσπευσε να διορθώσει.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός αντιλήφθηκε όμως πως μάλλον ήρθε η ώρα να δοθεί η σχετική αλήθεια στο τηλεοπτικό κοινό!

«Άντε να την κάνω εγώ την αποκάλυψη, παιδιά. Μερικές φορές το γύρισμα του συμβουλίου μπορεί να πήγαινε μία και δύο η ώρα τη νύχτα, επομένως χρειαζόταν ένα boost… Τόσο δα, μισό δαχτυλάκι»!