Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος έτσι θα θυμάται πια την Ανθή Σαλαγκούδη

Περικλής Κονδυλάτος

"Έτσι την έχω στην καρδιά μου" παραδέχθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος.

Καλεσμένος στο Σου Κου Family βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και την πολυσυζητημένη σχέση με την Ανθή Σαλαγκούδη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το παιχνίδι μάς δείχνει ότι υπάρχει απόλυτη ρευστότητα. Εγώ, πριν φύγω, έγινα φίλος με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά και δεν μιλούσα με την Ανθή».

«Μετά το Survivor δεν έχουμε μιλήσει με την Ανθή. Την άκουσα να λέει ότι έχω κλείσει σαν κεφάλαιο. Μάλλον για την Ανθή είμαστε οι άνθρωποι κεφάλαια ενός βιβλίου για να πει αυτή τη λέξη. Δεν ξέρω τι εννοούσε» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης. «Ότι ήταν να πω για την Ανθή, το έχω πει και αισθάνομαι ότι έχω αρχίσει και γίνομαι γραφικός χωρίς να το θέλω από την ευγένεια μου να απαντάω στις ερωτήσεις. Όμως νομίζω ότι αν απαντούσα, δεν θα προσέθετα κάτι άλλο σε αυτά που ήδη έχω πει. Έχω πει ότι θέλω να είναι καλά, ότι χαίρομαι που την βλέπω υγιή και σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που την έβλεπα και έτσι θέλω να κλείσει αυτή η ιστορία».

«Δεν έχω κάτι με την κοπέλα και δεν θα τα έβαζα ποτέ με καμία γυναίκα. Πραγματικά την θυμάμαι σαν την γλυκιά Ανθή που γνώρισα, την εύθραυστη μες στο παιχνίδι που προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της. Έτσι την έχω στην καρδιά μου».