Survivor: «Ο Ντάνος με στεναχώρησε που πήρε το μέρος της κλίκας»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι πολύ καλό παιδί, πλάκα, χιούμορ, απλά τώρα έχει βγάλει έναν χαρακτήρα, ο οποίος με τον δικό μου δεν συμπίπτει και με πολλούς απ’ όλη την Ελλάδα, απ’ ότι βλέπω».

Στην εκπομπή “Όλα Καλά” έδωσε συνέντευξη ο Ζώης Σημαντήρας, που μίλησε για το Survivor, την κλίκα, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον κολλητό του φίλο Γιάννη Σπαλιάρα.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Γιάννης είναι πάρα πολύ καλό παιδί, τρομερός χαρακτήρας, ποτέ δεν έχει ζήλια για κανέναν και αυτά που του συμβαίνουν δεν είναι ωραία και με στεναχωρούν. Η κλίκα αποτελείται από τον Στέλιο Χανταμπάκη, τη Βαλαβάνη, τον Χούτο, τον Κοκκινάκη. Αυτή είναι η κλίκα και είχαν απομονώσει τον Γιάννη. Αυτό που με νευριάζει είναι ότι δεν ξέρουμε το λόγο που συμβαίνει αυτό στον Γιάννη, δεν έχει κάνει κάτι κακό.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι πολύ καλό παιδί, πλάκα, χιούμορ, απλά τώρα έχει βγάλει έναν χαρακτήρα, ο οποίος με τον δικό μου δεν συμπίπτει και με πολλούς απ’ όλη την Ελλάδα, απ’ ότι βλέπω. Υπάρχει η κλίκα, δίνει τις εντολές και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Ο Ντάνος με στεναχώρησε προχθές που πήρε το μέρος της κλίκας. Θα ήθελα να πάει και ο Ντάνος και η Ειρήνη στους Μαχητές για να μην είμαστε διχασμένοι και να είμαστε όλοι Μαχητές από εδώ και πέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Ζώης Σημαντήρας.