Survivor – O Μπάρτζης επιμένει για τον Καραγκούνια: «Δεν μπορώ άλλο αυτή την ψευτιά»

Survivor

"Το ξέρουμε όλοι ότι ο Τάκης και βρίζει και κάνει" εξήγησε ο παίκτης του Survivor All Star.

Στον απόηχο του τελευταίου, θορυβώδους συμβουλίου του νησιού στο Survivor All Star κινήθηκαν η μπλε και η κόκκινη ομάδα στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νύχτα της Τετάρτης. Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης δεν δίστασε να ρίξε εκ νέου… λάδι στη φωτιά.

Μια φωτιά που φούντωσε ανάμεσα στον ίδιο και τον Τάκη Καραγκούνια, λίγες ώρες νωρίτερα, όταν και έγινε ο κακός χαμός ενώπιον του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού. Έτσι, λίγες ώρες μετά το συμβούλιο του νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης απομονώθηκε μαζί με την Στέλλα Ανδρεάδου και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και είπε πολλά!

Ειδικότερα, ο παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor All Star σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι καλά εγώ απλά σε εκείνη την φάση που σηκώθηκα και βγήκα έξω… Ρε φίλε, δεν μπορώ αυτή την ψευτιά! «Εγώ δεν είπα τίποτα», «εγώ δεν έκανα», «εγώ δεν έβρισα». Το ξέρουμε όλοι ότι ο Τάκης και βρίζει και κάνει».

«Πέρασε μέσα από την καλύβα και μου λέει, να τα πούμε. Και του λέω «ναι αμέ, όταν είναι μπροστά οι κάμερες να πούμε ότι θες». Και μου λέει, «όχι, να τα πούμε αντρίκια χωρίς κάμερες». Δεν υπάρχει περίπτωση Τάκη, του λέω. Τα κλασικά» συμπλήρωσε ο Νίκος Μπάρτζης στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.