Survivor: Ο Νικόλας Αγόρου ξεσπά κατά του Τάκη Καραγκούνια – «Μου ρίχνετε λάσπη, κάτι βλέπετε σε μένα»

Nikolas Agorou

"Το θέμα είναι να παίζουμε τίμια. Το δέντρο με τους καρπούς θα πειράξεις φυσικά, όχι εκείνο που δεν έχει καρπό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Αγόρου.

Την ενόχλησή του για τα σχόλια που ακούστηκαν σε βάρος του στο τελευταίο Συμβούλιο του Survivor All Star εξέφρασε ο Νικόλας Αγόρου. Ο 31χρονος αγρότης ψηφίστηκε από 3 συμπαίκτες του με τη δικαιολογία ότι η συνολική του επίδοση στο παιχνίδι το τελευταίο διάστημα έχει πέσει σημαντικά.

«Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα ο Νικόλας Αγόρου.

«Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν, γιατί δεν έπαιξα. Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι μου, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να εστιάσω. Υπήρχε πολύ σοβαρό θέμα από αυτή τη δηλητηριώδη σφήκα», επισήμανε ο παίκτης του Survivor στη συνέχεια.

«Εν πάση περιπτώσει κάποιοι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι, γιατί πλησιάζουμε και προς το τέλος… και προσπαθούσαν να με διαβάλλουν και να μου ρίξουν λάσπη κατά κάποιον τρόπο για τη συνολική μου επίδοση», τόνισε αμέσως μετά.

«Εγώ παραδέχθηκα ότι έχω κάμψη όταν την είχα. Πλέον είμαι δυνατός και προχωράω. Τώρα το πηγαίνουν έτσι σκοινί-κορδόνι, είναι λιγάκι αστείο», είπε ο Νικόλας Αγόρου σε συνομιλία του με τη Στέλλα Ανδρεάδου.

«Μην προσπαθείτε να πατήσετε πάνω σε λόγια που έχω πει. Ακολουθείτε μία συγκεκριμένη δική σας στρατηγική, γιατί θέλετε να βγάλετε κάποιον δυνατό ή επειδή κάτι βλέπετε σε μένα ή στον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να παίζουμε τίμια. Το δέντρο με τους καρπούς θα πειράξεις φυσικά, όχι εκείνο που δεν έχει καρπό», ανέφερε κλείνοντας ο Νικόλας Αγόρου.