Survivor: Ο Νικόλας Αγόρου δέχθηκε επίθεση από σφήκες

Nikolas Agorou

Στον γιατρό μεταφέρθηκε λόγω αδιαθεσίας και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δύο πολύ βασικές απώλειες είχε ο πρώτος αγώνας ασυλίας μετά την ένωση των ομάδων στο Survivor All Star. Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες για την απουσία του Νικόλα Αγόρου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από σφήκες λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα.

«Να ενημερώσω και την αντίπαλη ομάδα, επειδή δεν βλέπετε τον Νικόλα Αγόρου αυτή τη στιγμή εδώ στην παράταξη των Μπλε… ο Νικόλας δέχθηκε μία πολύ ύπουλη επίθεση από τρεις σφήκες, οι οποίες κατάφεραν να τον τσιμπήσουν και οι τρεις», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Είναι στην τέντα της γιατρού αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι θα παίξει κανονικά, του ευχόμαστε περαστικά», τόνισε αμέσως μετά.

Αμέσως μετά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ζήτησε να αποχωρήσει από το γύρισμα λόγω αδιαθεσίας.

«Να πούμε στη Μαριαλένα να περάσει στην τέντα της γιατρού, γιατί δε νιώθει πολύ καλά», είπε ο Γιώργος Λιανός, με την παίκτρια να βγαίνει προσωρινά εκτός.

«Μαριαλένα και Νικόλας δεν θα παίξουν στα πρώτα ματσαρίσματα. Αν νιώσουν καλύτερα και με την εντολή της γιατρού φυσικά θα παίξουν στα δεύτερα ματσαρίσματα», ενημέρωσε αργότερα τους παίκτες του Survivor All Star ο παρουσιαστής.