Survivor: Ο Μαρτίκας «τσεκούρωσε» την Ασημίνα – «Έπαρση, εγωισμός και χυδαιότητα»

Survivor

Απασφάλισε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor!

Με αφορμή της αθυροστομία της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor της Τετάρτης, ο Σπύρος Μαρτίκας επέλεξε να μιλήσει έξω από τα δόντια στη νεότερη συμπαίκτρια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε χαρακτηριστικά προς την παίκτρια της κόκκινης πια ομάδας ότι «λυπάμαι πάρα πολύ που μόλις 22 χρονών κορίτσι αντιδρά με τέτοια χυδαιότητα! Έχω εισπράξει προσωπικά πολύ έντονα τη χυδαιότητα της Ασημίνας. Αυτή τη στιγμή με λυπεί ιδιαίτερα διότι πολύς κόσμος μας βλέπει και αποτελούμε πρότυπα, ειδικά σε νέους. Ασημίνα μου, είσαι μόλις 22 χρονών και έχω εισπράξει εγώ προσωπικά τέτοια χυδαιότητα χωρίς καν να έχεις δείξει ίχνος σεβασμού απέναντι στην ηλικία μου, στη μόρφωση και το επίπεδό μου».

«Έχω εισπράξει και γω την απίστευτη έπαρση, εγωισμό και προκλητική χυδαιότητα στο πρόσωπο μου και ξέρεις ότι στάθηκα κύριος και δεν σου έδωσα ποτέ κανένα δικαίωμα αλλά και καμία αντίδραση σου» συμπλήρωσε ο παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor.  «Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί είσαι πάρα πολύ μικρή, πάρα πολύ νέα και αυτή τη στιγμή ταυτίζονται νέοι άνθρωποι στο πρόσωπο σου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, στήριξε τις φιλίες σου, τον σεβασμό και την υπόσταση απέναντι στους συμπαίκτες και τους δικούς σου και της αντίπαλης ομάδας γιατί κλείνουμε τρεις μήνες με μεγάλη ταλαιπωρία, τεράστια επιβίωση και οφείλουμε τουλάχιστον να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον γιατί πλέον γνωριστήκαμε