Survivor: Ο Μαρτίκας τσακίζει τον Σοϊλέδη – «Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό»

Survivor

"Καταπέλτης" και πάλι ο Σπύρος Μαρτίκας κατά του αρχηγού των Μπλε στο Survivor!

Σαν δύο ξένοι στο ίδιο… Survivor μοιάζουν πλέον αν είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Άρης Σοϊλέδης έπειτα και από την πρόσφατη αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από τον Άγιο Δομίνικο.

Για αυτό, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο παίκτης της μπλε ομάδας ισοπέδωσε τον ταχύτατο αντίπαλο του με τα λόγια του. Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Άρης δεν με βοήθησε γιατί παίζει, όπως ο ίδιος λέει, τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν ξέρω όμως, Άρη μου, αν ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Ζητάω την βοήθεια του κόσμου να κρίνει αν αυτές οι στάσεις ζωής που εγώ απαιτώ από τους άλλους, εδώ είναι και το μεγάλο μου πρόβλημα γιατί έρχομαι αντιμέτωπος και σε τρελές κόντρες με όλους γιατί απαιτώ όλοι να σκέφτονται όπως εγώ».

«Όταν ο Άρης λέει πως η Μαίη και ο Τάλα είναι κολλητοί του φίλοι πως δεν έχει το σθένος ή το μικρό ενδιαφέρον να κερδίσουν και αυτοί κάτι, ένα έπαθλο λίγων ωρών; Δεν είναι κάτι Άρη μου, έχεις κερδίσει τα πάντα! Γιατί δεν έρχεσαι να παλέψουμε μαζί, οι δυο μας, με την Σταυρούλα και την Ασημίνα για να κερδίσουμε και μεις κάτι;» αναρωτήθηκε αιχμηρά ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor. «Αυτή λοιπόν δεν είναι η νοοτροπία του νικητή. Είναι η νοοτροπία του τα θέλω όλα για πάρτη μου».

«Σπύρο μου δεν έχω έρθει εδώ ούτε για να χάνω αλλά ούτε και να το παίξω ήρωας να πάρω εσένα για να παίξω απέναντι στα άλλα τρία παιδιά» αποκρίθηκε, με τη σειρά του, ο Άρης Σοϊλέδης.