Survivor: Ο Μαρτίκας «σταύρωσε» τον Κόρο – «Έπαιξες με τον ευαίσθητο κόσμο του Ηλία»

Survivor

Survivor: "Θα μπορούσες να πεις ότι οι καρέκλες του τελικού είναι δύο. Θα μπορούσε να κάτσει και ο Σάκης και ο Ηλίας και θα έφυγες κύριος"

Στον τοίχο έστησε ο Σπύρος Μαρτίκας τον Γιώργο Κόρομι, που αποχώρησε τελευταίος από το Survivor, για όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο και την στήριξη που δεν έδειξε στον Ηλία Μπόγδανο.

«Δημιούργησε καινούριες φιλίες μόνο σε 4,5 μήνες. Παλιότερα ήταν γνωστοί, τώρα έγιναν φίλοι. Πολύ θεμιτό, στην ίδια ομάδα, κάθε ημέρα μαζί και δημιούργησαν πολλά πράγματα. Απόλυτα θεμιτό. Όμως 2,5 χρόνια φιλίας χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και προσπαθείς να παίξεις με τον ευαίσθητο κόσμο του Ηλία, δεν μου άρεσε» είπε ο Μαρτίκας στο Survivor.

«Ξέρεις πολύ καλά ότι αξίζει και τον Ηλία να τερματίσει στο Survivor All Star. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχει όλα τα προσόντα, τον χαρακτήρα κι είναι πολύ άξιος να τερματίσει στο All Star. Αποτάχθηκε μόνο και στο όνομα της φιλίας 2,5 ετών, θα μπορούσες να πεις ότι οι καρέκλες του τελικού είναι δύο. Θα μπορούσε να κάτσει και ο Σάκης και ο Ηλίας και θα έφυγες κύριος»