Survivor: «Ο Μαρτίκας είχε στα πόδια του την Βρισηίδα και με γουρλωμένα μάτια του είπε θα σου ρίξω χαστούκι»

Survivor

Survivor: "... Σηκώνεται και της λέει βρε άντε από εδώ κακομαθημένο πήγαινε για ύπνο που θα μου πεις ότι θα με χτυπήσεις και σταμάτα να μιλάς".

Τέλος θέλει να δώσει ο Σπύρος Μαρτίκας στη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor. Ο λόγος ένας έντονος καβγάς τους κι η κίνηση που έκανε η παίκτρια.

«Ίσως χθες ήταν το τελευταίο μου βράδυ και απόψε να επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε. H Βρισηίδα απρόβλεπτα κι ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά τον καβγά τους, είπε: «Δεν σε αναγνωρίζω και προσπαθώ να σου εξηγήσω. Έχω κάνει επίθεση εγώ ποτέ έτσι χωρίς λόγο; Δεν ξέρεις ποια είναι η σύντροφός σου;… Μου λέει τέτοια είσαι και κάνεις επίθεση και του λέω μην μου φωνάζεις εμένα μέσα στα μούτρα μου γιατί θα σου δώσω χαστούκι.»

Ο Στάθης Σχίζας είπε για το περιστατικό στο Survivor: «Του λέει σε εμένα είπες σταμάτα; Θα σου δώσω καμία και δεν υπολογίζω! Με κάτι γουρλωμένα μάτια και μένω παγωτό. Έτσι όπως την είχε στα πόδια του, σηκώνεται και της λέει βρε άντε από εδώ κακομαθημένο πήγαινε για ύπνο που θα μου πεις ότι θα με χτυπήσεις και σταμάτα να μιλάς. Σάστισε η Βρισηίδα γιατί δεν περίμενε αυτήν την αντίδραση και την άμυνα.»