Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης «στέλνει» μήνυμα όλο νόημα για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα

Survivor

Τι είπε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας για την πρώην παίκτρια του Survivor;

Δίχως την Καρολίνα Ζακλίνα Καλύβα καλείται να συνεχίσει στο Survivor All Star ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Οι δυο παίκτες δέχθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν την παρατήρηση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργου Λιανού επειδή πιάστηκαν στα… πράσα πολύ προσωπικών τους στιγμών σε καλύβα που βρήκαν μέσα στη ζούγκλα.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της όμορφης personal trainer, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μοιράστηκε δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star.

Ειδικότερα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας εξομολογήθηκε πως «από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν μεταξύ του Τάκη και της Καρολίνας είναι η αλήθεια. Πίστευα ότι δεν θα έφευγε ο Μαρτίκας και έδινα πολύ λίγες πιθανότητες στον Ασημακόπουλο όπως ανέφερα και στον Γιώργο Λιανόστο συμβούλιο. Ήμουν μεταξύ των δύο παιδιών και τελικά αποχώρησε η Κάρολ».

«Της εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται! Είμαστε σε ένα παιχνίδι που έχει μια αρχή ακι ένα τέλος και όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει και θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει» συμπλήρωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα από το Survivor All Star.