Survivor: «Ο Λάμπρος Χούτος δεν έδειξε τον πραγματικό του εαυτό»

Survivor

Ο Μπο τα λέει έξω από τα δόντια! "Άκουγα την αντίπαλη ομάδα που έλεγε είμαστε οικογένεια, είμαστε φίλοι..."

Χείμαρρος ο Μπο στο Πρωινό μίλησε για όλους και για όλα σχετικά με το Survivor. Γιώργος Αγγελόπουλος, Λάμπρος Χούτος, Γιάννης Σπαλιάρας, Μαχητές… αυτή είναι η αλήθεια!

Θέλω να κερδίσει ο Ντάνος…

…γιατί έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι το πιο τίμιο. Το έχω πει από τη μέρα που έφυγα. Είναι από την ομάδα μου, είναι τίμιο και είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης. Μπορεί να επιβιώσει μόνος του στην παραλία, είναι πολύ καλός στα αγωνίσματα. Ο Μάριος είναι ο αμέσως μετά.

Συζητούσαμε διάφορα πράγματα. Δεν θέλω να πω αν έχει ή δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, είναι δικό του θέμα αυτό, μπορεί να μη θέλει να το πει ο άνθρωπος.

Με το που βγήκα, ήταν τρομακτικό αυτό που αντιμετώπισα

Δεν είχαμε ιδέα τι γίνεται. Είχαμε ακούσει κάποια πράγματα, ότι πάει καλά η εκπομπή, ότι κάποιοι παίκτες ήταν πολύ αγαπητοί, αλλά δεν είχαμε εικόνα. Η μόνη εικόνα που είχαμε ήταν μια παραλία, ένα βουνό και ένα αγώνισμα. Ξαφνικά βγήκα από το αεροδρόμιο και είχα δέκα κάμερες πάνω από το κεφάλι μου! Πόλεμος, όλη η Ελλάδα πρέπει να ασχολείται μόνο με αυτό. Μέχρι να στο συνειδητοποιήσεις και να το ζυγίσεις στο μυαλό σου, θέλει λίγο καιρό.

Ο Λάμπρος Χούτος δεν έδειξε τον πραγματικό του εαυτό

[dfp_ads id=236982]

Σίγουρα υπήρχε κάποιος ο οποίος δεν έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. Ο Λάμπρος Χούτος δεν έδειξε πολλά πράγματα από αυτά που έπρεπε να δείξει. Είναι ένα παιδί με πολύ χιούμορ. αλλά δεν το έδειξε. Αυτό που είναι ο καθένας στην πραγματικότητα είναι κοντά σε αυτό που έδειξε η τηλεόραση. Δεν είναι πάρα πολύ μακριά. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δεν φάνηκαν οι καλύτερες πλευρές τους. Τεράστιες διαφορές δεν υπήρχαν.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η κόντρα

Εγώ λειτουργώ το ίδιο είτε είναι η κάμερα είτε όχι. Όταν κάποια στιγμή ήρθαμε σε κόντρα με τον Γιάννη Σπαλιάρα δεν μπορούσα να περιμένω να κλείσει η κάμερα για να του πω κάτι, θα του το έλεγα εκείνη τη στιγμή.

Οι «φιλίες» στους Μαχητές

Άκουγα την αντίπαλη ομάδα που έλεγε είμαστε οικογένεια, είμαστε φίλοι… Η φιλία είναι κάτι πάρα πολύ ιερό και σημαντικό και δε νομίζω ότι μέσα σε τέσσερις μήνες μπορείς να αποκαλέσεις κάποιον πραγματικά φίλο σου. Μπορείς να δεις κάποια δείγματα ότι αργότερα μπορεί να γίνει φίλος σου.