Survivor: Ο Κορόμι «καρφώνει» την Αφροδίτη – «Έπαιρνε πληροφορίες από Δαλάκα κι Ασημίνα»

Survivor

Survivor: "Λες κάτι τέτοιο ξαφνικά για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;"

Τα βέλη του εναντίον της Αφροδίτης Σκαφίδα έριξε ο Γιώργο Κορόμι στο Survivor καθώς θεωρεί ότι έδρασε με σχέδιο για όσα ανέφερε πριν το αγώνισμα σε σχέση με τις υποομάδες στην ομάδα τους.

«Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι σε μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Παπαδόπουλο. Παράλληλα παίρνει πληροφορίες από Κατερίνα Δαλάκα κι Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στη υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ» ανέφερε στο Survivor.

«Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν την αντέχει άλλο για λόγους που είναι πολλοί. Θέλησε να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε κι είπαμε ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο άτομο γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες, δεν μπορώ να κάτσω, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα… Λες κάτι τέτοιο ξαφνικά για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κόρομι στο Survivor.