Survivor: O Κόρο τα χώνει στην Αφροδίτη – «Μου έκανε μία επίθεση με πάτημα κάτι το οποίο έγινε το 2021»

Survivor

Survivor: "Βέβαια σίγουρα δεν το σκέφτηκε. Ήταν κι αυτό σχέδιο Μαρτίκα γιατί τα λένε συνέχεια".

Στα μαχαίρια βρίσκονται ο Γιώργος Κορόμι κι η Αφροδίτη Σκαφίδα στο Survivor, μετά τα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όπου οι δυο τους συμπλήρωσαν τις δύο τελευταίες υποψηφιότητες προς αποχώρηση. Ο ίδιος πιστεύει ότι από πίσω υπάρχει ακόμα ένα σχέδιο Μαρτίκα κι ότι ο Στάθης Σχίζας επίτηδες δεν ανέφερε τον τελευταίο στους πιο αδύναμους παίκτες.

«Η Αφροδίτη το είχε μάλλον έτοιμο και μου έκανε μία επίθεση με πάτημα κάτι το οποίο έγινε το 2021. Βέβαια σίγουρα δεν το σκέφτηκε. Ήταν κι αυτό σχέδιο Μαρτίκα γιατί τα λένε συνέχεια. Βασισμένο σε αυτό από το 2021, μου κάνεις επίθεση και πας να προκαλέσεις εντυπώσεις… Εγώ δεν σου έδωσα καρύδα; Πριν ξυπνήσω, έχεις φάει δύο από μόνη σου…» είπε αρχικά ο Γιώργος Κορόμι στο Survivor.

«Τέτοια οργάνωση κι αλφαδιά δεν την έχω ξαναδεί. Πήγαμε στο συμβούλιο κι από το πουθενά κινδύνεψα να πάρω μια δυο ψήφους. Ότι θα είναι έτσι οργανωμένο και θα ακούσω έξι ψήφους από μια εξίσωση των αδύναμων παικτών… Ο Στάθης έβαλε στους αδύναμους τον Στέλιο κι εμένα. Άρα, ο φίλος σου ο Σπύρος, που είναι σε αυτήν την εξίσωση;» συμπλήρωσε ο Κόρο στο Survivor