Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στον τάκο από τους συμπαίκτες του

Survivor

Μονόδρομος για τους κόκκινους η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Τεταμένο είναι το κλίμα στο Survivor, το οποίο σιγά σιγά οδεύει στην ολοκλήρωσή του και στην ανάδειξη του φετινού νικητή. Οι συνθήκες διαβίωσης, οι κακουχίες κι η εξάντληση έχει φέρει τους παίκτες στα όριά τους με τις εντάσεις να είναι καθημερινό φαινόμενο.

Την ίδια στιγμή που ο Τάκης Καραγκούνιας εκτίει την ποινή του για την παράβαση των κανόνων σε σχέση με τον Νίκο Μπάρτζη, νέα κόντρα ήρθε στο προσκήνιο με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Ηλία Μπόγδανο για το γεγονός ότι ο Ηλίας μπήκε μπροστά όταν ο Τάκης ήθελε να μιλήσει με τον Μάριο Πρίαμο. Νωρίτερα Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασε σε κλάματα  μετά την χθεσινή ήττα της και λόγω της ψυχολογικής πίεσης που έχει συσσωρευτεί από την έναρξη του Survivor. Από την άλλη η Σταυρούλα Χρυσαειδή στράφηκε εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα που αποχώρησε, καθώς ανέφερε πως ο τελικός του παιχνιδιού είναι αντρική υπόθεση.

«Δεν έχω καταλάβει δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν οι γυναίκες για να μπουν σε αυτή την εξίσωση και να μπορέσουν να κερδίσουν ένα Suvivor All Star; Νομίζω ότι όλες έχουμε δείξει πόσο αγωνιστικά καλές είμαστε, ότι μπορούμε να επιβιώσουμε και δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες. Αν νομίζουν ότι τους έχουμε ανάγκη, κάνουν λάθος» είπε χθες μεταξύ άλλων η Σταυρούλα στο Survivor.

Απόψε έλαβε χώρα το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor με τους Μπλε να καταφέρνουν να διατηρήσουν το θετικό σερί τους. Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να καθορίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας κι αποφάσισαν ότι αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.