Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος «έλιωσε» όταν η Αλεξάνδρα του ανέβηκε στη σκηνή

Survivor

Το πιο τρυφερό του πρόσωπο έδειξε ο φιναλίστ του Survivor!

Τι κι αν στον μεγάλο τελικό του Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε στο πλάι του Σάκη Κατσούλη, στη σκηνή του ανοιχτού θεάτρου στο Γαλάτσι, ο Ηλίας Μπόγδανος δεν έμεινε μόνος και δη παραπονεμένος. Για αυτό, άλλωστε, φρόντισε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής θέλησε… δίχως να το έχει προετοιμάσει να δώσει τον λόγο στην γοητευτική σύντροφο του τραγουδιστή και φιναλίστ του Survivor, Αλεξάνδρα.

Το βλέμμα και το χαμόγελο, ωστόσο, που είχε ο Ηλίας Μπόγδανος ακριβώς εκείνη την στιγμή ξεπέρασε, μάλλον, 1000 λέξεις! Απόλυτα ερωτευμένος ο Ηλίας Μπόγδανος και δεν το κρύβει!

«Δεν μπορώ να διανοηθώ για άλλη μια φορά πόσο με εκπλήσσει αυτό το κορίτσι! Με κάνει να νιώθω ότι είναι αυτός ο άνθρωπος που πιστεύω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος στον τελικό του Survivor. «Σκεφτόμουν τις διακοπές που θέλω να κάνω με την Αλεξάνδρα και έπαιρνα δύναμη όλη την ώρα. Επειδή δεν έχουμε προλάβει να ζήσουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί, όταν έφυγα αυτό που ένιωθα ήταν πολύ δυνατό και αυτό που με κράτησε ήταν το πόσα πράγματα θέλω να κάνουμε μαζί».

Δεν μπορώ να διανοηθώ πόσο με εκπλήσσει αυτό το κορίτσι και