Survivor: Ο Γιώργος Λιανός «παγιδεύει» τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Survivor

Xάος και ντόμινο εξελίξεων προσεχώς στο Survivor All Star!

Το παιχνίδι των ανατροπών είναι δίχως άλλο το Survivor όπως φροντίζει συχνά πυκνά να υπενθυμίζει ο παρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός τόσο στους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο όσο και στο τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ. Έτσι, ακόμα μια ανατροπή, θα παρακολουθήσουμε προσεχώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στο Πρωινό Μας, ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να φέρει σε δύσκολη θέση έναν παίκτη του Survivor All Star στο επόμενο συμβούλιο του νησιού το οποίο και θα δούμε στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου της Κυριακής. Ο παίκτης αυτός θα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Αυτή την Κυριακή ο Γιώργος Λιανός θα κάνει μια ερώτηση που θα δημιουργήσει χάος και ντόμινο εξελίξεων σε Ελλάδα, Άγιο Δομίνικο και όσους αγαπούν το Survivor» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά. «Ο Γιώργος Λιανός θα κοιτάξει τον Μάριο Πρίαμο και την συμπαίκτρια του, λέγοντας ξεκάθαρα το όνομα της, ρωτώντας για ποιο λόγο συναντιούνται κρυφά στο καλυβάκι που βρίσκεται μέσα στη ζούγκλα. Κάτι δηλαδή που παραβαίνει και τους κανονισμούς πια αλλά κυρίως είναι και πολύ επικίνδυνο γιατί ξεφεύγει από τα όρια που επιτρέπεται να να ψάξεις να βρεις καρύδες και μπανάνες».

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, οι δυο παίκτες θα έρθουν σε άβολη θέση και η συνέχεια… επί της οθόνης στο Survivor All Star!