Survivor: Ο Γιώργος Λιανός «επανέφερε» την Ανθή Σαλαγκούδη στο στίβο μάχης

Survivor

Επική αναφορά από τον παρουσιαστή του Survivor All Star!

Σε ένα ακόμα απαιτητικό αγώνισμα επάθλου στο Survivor All Star κλήθηκαν να διαγωνιστούν, το βράδυ της Τετάρτης, οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑϊ. Μάλιστα, ο στόχος του συγκεκριμένου αγωνίσματος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, νωρίς νωρίς, ο παρουσιαστής του Survivor All Star θέλησε να κάνει μια ειδική… παραγγελιά στην παραγωγή. Τι ζήτησε, όμως, ο Γιώργος Λιανός από τον αέρα του νέου επεισοδίου;

«Εχουν την εμπειρία οι παίκτες σε αυτόν τον στόχο! Ο στόχος «Ανθή Σαλαγκούδη» τους περιμένει» δήλωσε αρχικά, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα για να προσθέσει εν συνεχεία πως «είναι ένας στίβος μάχης που όλα σε θυμίζουν Ανθή Σαλαγκούδη! Θα παρακαλούσα το μοντάζ να μας θυμίσει λιγάκι τον πανυγηρισμό της όταν είχε κάνει το πέντε στα πέντε».

Για την Survivor All Star ιστορία, μάλιστα, η παραγωγή έκανε το χατίρι στον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Ευχαριστώ

πρόσθεσε, λιτά, ο Γιώργος Λιανός στον αέρα του νέου επεισοδίου που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.