Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τις μεγάλες αλλαγές στον φετινό κύκλο

Survivor

Τι νέο θα δούμε στον φετινό κύκλο του Survivor;

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελάκη εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιανός, το βράδυ της Κυριακής, λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor. Σε απευθείας σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο, ο δημοφιλής μίλησε για όλα όσα αναμένεται να δούμε αυτή τη σεζόν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εδώ στον Άγιο Δομίνικο βρήκα μεγάλη αναταραχή, πολλές ετοιμασίες, πολλές διαφορετικές πίστες και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Μιλάμε για 60 καινούργιες πίστες με πολύ ωραία κατασκευή, πολύ ωραίο backround και θεματικές».

«Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ γιατί δίνει και μια αίσθηση διαφορετική στους καινούργιους παίκτες. Κάθε Survivor είναι διαφορετικό, κάθε Survivor είναι μια ιστορία η οποία περιμένουμε να εξελιχθεί και μου αρέσει να αλλάζει και το ντεκορ».

«Οι 24 νέοι παίκτες μου φαίνονται καταπληκτικοί σαν κάστινγκ αρχικά και μου αρέσει πάρα πολύ ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Με κάποιον τρόπο, κάπως είναι μοιρασμένες αυτές οι δυο ομάδες, που φέρνουν ένα ισάξιο αποτέλεσμα μέσα στον στίβο μάχης» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Survivor στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Ήδη έχω ξεχωρίσει κάποιους παίκτες αλλά θα μου επιτρέψεις να μην πω ονόματα. Έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν στο Survivor».