Survivor: «Ο Γιώργος Κόρομι βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο»

Γιώργος Κόρομι

Ήρθε η επιβεβαίωση για τη νέα άφιξη στο Survivor All Star!

Ο Δημήτρης Στρέπκος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα την Κυριακή. Μέσα σε όλα, μάλιστα, πρόδωσε πως ο καλός του φίλος, Γιώργος Κόρομι βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Στρέπκος  τόνισε πως » ξέρω ότι έχει φύγει ο Γιώργος Κόρομι, αυτό το ξέρω σίγουρα. Αυτό. Δεν ξέρω όμως πότε θα τον βάλουν στο παιχνίδι σε κρατάνε στο ξενοδοχείο και περιμένεις. Η κοπέλα του, η Τίνα είναι μουρλοκομείο και αυτή και δεν έχει πρόβλημα που έφυγε και πάλι. Έχει το σκυλί, τις δουλειές, μια χαρά είναι. Επίσης, τον προέτρεψε να ξαναπάει».

«Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Κόρομι θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor All Star. Θεωρώ πως είναι θέμα καθαρά επικοινωνιακό και είναι θέμα πόσο καλός παίκτης είσαι. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ αληθινό πλάσμα και δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει αυτά τα δημοσιοσχετίστικα του Survivor All Star».

«Στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks ο Στέλος είναι φίλος, υπέροχο πλάσμα και ξέρει τέλεια την δουλειά. Οι άλλοι δύο είναι υπέροχα πλάσματα αλλά… GNTM» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Στρέπκος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.