Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης του

Γιάννης Χατζηγεωργίου

"Hταν ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100%" τόνισε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark του OPEN. Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων. Ειλικρινά όταν μπήκα στο Survivor, δεν μπήκα και ήμουν ευτυχισμένος και ταν μια χαρά όλη η ζωή μου πριν. Ήταν πολύ δύσκολα από πριν κάποια πράγματα. Μπαίνοντας στο Survivor έλεγα και λίγο να ξεσκάσω, βρε αδελφέ, να φύγω από την Ελλάδα γιατί δεν αντέχω».

«Πηγαίνοντας εκεί πέρα αντιμετωπίζω πράγματα τα οποία δεν ήταν όπως τα περίμενα. Όπως είναι η πείνα , η οποία δεν ήταν ήταν όπως περίμενα. Δηλαδή νόμιζα πως θα είναι ένας υποφερτός πόνος στο στομάχι και μια αδυναμία. Εγώ όμως την αντιμετώπισα με ναυτία, εμετούς και άλλα σοβαρά προβλήματα. Δεν ήταν όντως ευχάριστη η πείνα. Μετά είχα την βρώμα που ήταν ασύλληπτη. Είναι όντως Survivor. Πέρα όμως από όλα αυτά είχα και τις ανθρώπινες σχέσεις που ήταν ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100%» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός και πρώην παίκτης του φετινού Survivor.

«Τελικά δεν ταιριάξαμε με την ομάδα. Όχι με όλη την ομάδα, αλλά με κάποια παιδιά. Δέχθηκα κάποιες δυσκολίες εξ αρχής και ήταν περίεργη όντως η συμβίωση με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη».