Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος, η κλίκα και οι «γλίτσες»

Survivor

Ποιον παίκτη επέλεξαν οι Μαχητές του Survivor;

Με καμία ανατροπή δεν εξελίχθηκε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αφού η μπλε ομάδα μετά την ήττα της, έστειλε στον τάκο τον πιο αδύναμο παίκτη της αγωνιστικά που είναι ο Rob James Seymour. Αρκετοί είναι οι συμπαίκτες του που πλέον θεωρούν πως πρέπει να αποχωρήσει για να δυναμώσει περισσότερο η ομάδα τους.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Σωτήρης Λαμάι πέρασε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή του: «Ο γιος μου είναι στο φάσμα του αυτισμού. Εδώ και περίπου 6,5 χρόνια τραβάμε μεγάλο αγώνα με τον Άγγελο. Είναι ένας μαραθώνιος για εμένα, ο όρκος της ζωής μου. Είμαι πολύ κοντά στο να δούμε τον Άγγελο μου όπως έχω ονειρευτεί εγώ και η γυναίκα μου. Πολύ άγχος με το παιδί μου. Να μην έχω σπίτι. Είχα ενοίκιο, το πούλησε και δεν μας είπε τίποτα. Πού να βρω σπίτι; Δεν είχα λεφτά και έκλαιγα με τη γυναίκα μου. Βοήθεια από πουθενά. Δούλευα κάθε βράδυ 10 ώρες πενθήμερα για να πάρω 60 ευρώ. Περνά η ζωή σου και λες εγώ ήμουν; Δεν ένιωθα τα πόδια μου. Ξανά και ξανά. Υπομονή, υπομονή!».

Όσον αφορά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, οι Μαχητές ήταν αυτοί που δέχθηκαν ξανά την ήττα και μάλιστα με το συντριπτικό σκορ 10-4. Οι παίκτες επέλεξαν να βγάλουν δεύτερο υποψήφιο τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος έκανε λόγο για κλίκα και για γλίτσες. «Αναμενόμενο ήταν, το περίμενα. Να ψηφίζουν πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια. Όταν κάτι με ενοχλεί, το λέω. Τούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος δεν ήμουν ποτέ και δεν θα γίνω τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει κλίκα. Είναι δύο «γλίτσες».