Survivor: Ο Ατζούν μιλάει για Μαριαλένα και Σάκη και η αμηχανία είναι φανερή

Survivor

Τι είδαν οι Τούρκοι τηλεθεατές στο δικό τους Survivor;

Το πάρτι της ένωσης έλαβε χώρα στο Survivor και εμείς, εδώ στην Ελλάδα, παρακολουθήσαμε μέσα από τον ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων την παρουσίαση που έκανε ο Γιώργος Λιανός για τους Τούρκους παίκτες. Την ίδια ώρα, όμως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί παρουσίασε τους Έλληνες παίκτες για το επεισόδιο που προβλήθηκε στο Survivor της Τουρκίας.

Το συγκεκριμένο, δε, απόσπασμα προβλήθηκε αποκλειστικά στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και ένα σημείο σίγουρα μας προκάλεσε εντύπωση.

Όταν ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο πρώην ζευγάρι του Ελληνικού Survivor, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, μια αμηχανία δημιουργήθηκε στον αέρα. «Στην μπλε ομάδα υπάρχει ένα ζευγάρι! Ο Σάκης και η Μαριαλένα. Μια φορά κι έναν καιρό… Κάποιο καιρό πριν ήταν ζευγάρι και αγαπούσε ο ένας τον άλλον. Όμως, συμβαίνει κάποιες φορές… δεν είναι πλέον μαζί” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

“Προς το παρόν” συμπλήρωσε, ωστόσο με χαμόγελο. “Φυσικά σε κάθε σχέση, μετά από έναν χωρισμό, είναι δύσκολο ο ένας να ξεχάσει τον άλλον”.

Α.I.: Σωστά Μαριαλένα;

Μ.Ρ.: Σωστά!

Τότε, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής συνέχισε απευθυνόμενος προς τους παίκτες του τουρκικού Survivor, “η Μαριαλένα έχει πλέον σχέση στην Ελλάδα”.