Survivor: Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης «καρφώνει» τον Άρη Σοϊλέδη – «Είναι άνανδρο»

Ανδρέας Ματθαιακάκης

Survivor: "Δεν ξέρω τι βγαίνει προς τα έξω, είναι λίγο διαφορετική η εικόνα του. Είναι πάρα πολύ αλαζόνας" δήλωσε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Τις πρώτες του δηλώσεις στο Love it παραχώρησε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Μάλιστα ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού δεν χάρισε κάστανα και εξαπέλυσε βέλη εναντίον του Άρη Σοϊλέδη.

«Είναι τελείως ειρωνικό να κατηγορεί ο Άρης την Ασημίνα για ένα μπινελίκι που έριξε. Ο ίδιος off camera ειρωνεύεται κι είναι πιο εριστικός από on camera, οπότε το να κράζει την Ασημίνα για μία κουβέντα παραπάνω που είπε, δεν θα το πιστώσω στην Ασημίνα όσες διαφορές και να έχω. Είναι τελείως άνανδρο να πιαστείς από αυτό επειδή ξέρεις πως έχει καταγραφεί… Έχεις πει πολλά και διάφορα και μάλλον είσαι τυχερός και δεν έχουν παιχτεί πουθενά» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

«Ο καλύτερος αγωνιστικά είναι μακράν ο Άρης και του αξίζει μια θέση στον τελικό αλλά δεν θα ήθελα να το πάρει. Δεν ξέρω τι βγαίνει προς τα έξω, είναι λίγο διαφορετική η εικόνα του. Είναι πάρα πολύ αλαζόνας. Πρέπει να την έχει μια θέση στην τετράδα» πρόσθεσε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.