Survivor: «Ο Αλέξης Παππάς θέλει να έχει τον έλεγχο της ομάδας, αλλά να μη φαίνεται ο ίδιος»

Δημήτρης Μακρόπουλος

"Ο Αλέξης και ο James Καφετζής με ρώτησαν τι λένε γι' αυτούς έξω από το Survivor".

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor έδωσε ο Δημήτρης Μακρόπουλος. στην εκπομπή Love It. Ο παίκτης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που μας απασχόλησαν στο Survivor το προηγούμενο διάστημα.

«Ο Αλέξης Παππάς μου είχε πει ότι θα με ψηφίσει, γιατί δεν είχε άλλη επιλογή επειδή ήμουν καινούριος παίκτης. Εγώ του είπα ότι το θεωρώ και λάθος και άδικο για μένα γιατί είναι πολύ νωρίς.

Ο Αλέξης και ο James με ρώτησαν τι λένε γι’ αυτούς έξω. Τι άποψη έχει διαμορφώσει το κοινό για καθέναν από εμάς. Εγώ δεν τους μετέφερα τίποτα, παρότι πιέστηκα πολύ. Μου έλεγαν «είσαι ψαρωμένος, δεν θα πάθεις τίποτα»…

Όταν είδα το χαρτί «ΜΙΤΣΟΣ», όλοι γυρίσαμε και κοιτάξαμε τον Μπάρτζη και μου λέει δεν σε ψήφισα εγώ… Λέω του Καλλίδη «είναι δυνατόν;» και μου λέει γιατί με τι γράφεται; Του είπα με «Η» και μου είπε: «Έγινα πανελλαδικώς ξεφτίλα».

Ο Αλέξης θέλει να έχει τον έλεγχο της ομάδας, αλλά δεν τον ενδιαφέρει να φαίνεται ο ίδιος. Ο Αλέξης και ο Chris δεν μας είπαν ποτέ την αλήθεια για την μέρα που έφυγαν από την παραλία», είπε ο Δημήτρης Μακρόπουλος.