Survivor: «Ο Αλέξης Παππάς δεν έπαιζε κανέναν ρόλο, βγαίνει ο χαρακτήρας»

Αλέξης Παππάς

"Ο Τριαντάφυλλος άμα δεν του πεις να κάνει μπάνιο, δεν κάνει" αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor!

Για το Survivor μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος στην κάμερα του Ευτυχείτε το πρωί της Δευτέρας. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί στη μεγάλη του αδυναμία στο παιχνίδι, τον Αλέξη Παππά!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Κώστας Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όποιος λέει ότι ο Αλέξης Παππάς έπαιζε έναν ρόλο, λέει ψέματα. Δεν παίζει κανείς ρόλο. Ο χαρακτήρας βγαίνει από μόνος του. Εγώ αυτό έχω καταλάβει. Όταν ζούσα μέσα και ήμουν εκεί, έχω κάνει και γω λάθη πολλά αλλά είχα την ψυχραιμία να γυρίσω πίσω και να το αλλάξω».

«Ο Τριαντάφυλλος άμα δεν του πεις να κάνει μπάνιο, δεν κάνει! Άμα δεν με πιστεύεις, όταν έρθει ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο να τους ρωτήσεις» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN. «Ο Πάνος Καλλίδης γονάτισε και γι’ αυτό έφυγε. Δεν το αντιμετώπισε. Αυτή είναι η άποψη μου. Ο Παππάς ήταν επίσης σε διαμάχες, τον πολεμούσαν, αλλά ποτέ δεν έφυγε από μόνος του.  Δεν τα παράτησε».

Παράλληλα, ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε για την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει από το Survivor.