Survivor – Ο Αλέξης Παππάς αποκαλύπτει: «Έχουν έρθει τόσο κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι»

Survivor

Ο Αλέξης Παππάς σχολιάζει την υποψηφιότητα της Χρύσας στο Survivor και το γεγονός ότι κάποιοι στενοχωρήθηκαν λίγο παραπάνω.

Ο Αλέξης Παππάς ενίσχυσε παλιότερα λεγόμενά της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Μαρίας Αντωνά ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο στο Survivor.

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη. Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δεν την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς στο Survivor.

«Σε αυτή την αποχώρηση θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα» τόνισε ο Αλέξης Παππάς.