Survivor: Ο αδερφός του Αναγνωστόπουλου επιμένει ότι ο Αγγελόπουλος έπρεπε να τον πάρει μαζί του στο έπαθλο!

Survivor

"Τώρα που έγινε ατομικό το παιχνίδι όλοι θα ήθελαν να φύγει ο πιο δυνατός παίκτης. Απ' ότι φαίνεται είναι ο Αγγελόπουλος ο πιο δυνατός παίκτης".

Ο αδερφός του Κώστα Αναγνωστόπουλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, δήλωσε πως πιστεύει ότι ο μισθοφόρος θα είναι στον τελικό του Survivor. «Τώρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό θα δούμε ποιος είναι ο πιο δυνατός παίκτης και πιστεύω ότι ο αδερφός μου θα πάει μέχρι τον τελικό. Και στην τετράδα θα είναι και στη δυάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[dfp_ads id=236982]

Ο ίδιος τονίζει ότι ο αδερφός του έχει αδικηθεί στο μοντάζ: «Αυτά πιστεύω είναι από την εκπομπή που κόβουν και ράβουν. Μπορεί να το έκανε πριν, να πέταξε μια ατάκα ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να γέλασε και την ώρα που έφευγε ο παίκτης να το έκοψαν στο μοντάζ και να το έβαλαν… Έχει αδικηθεί λόγω του μοντάζ και όχι μόνο ο Κώστας και πολλοί άλλοι παίκτες, όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης αδικήθηκε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Επειδή τον Στέλιο Χανταμπάκη τον έχω γνωρίσει είναι πολύ καλός άνθρωπος».

Το καλύτερο, ο αδερφός του Κώστα Αναγνωστόπουλου το φύλαξε για το τέλος. Επιμένει και αυτός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπρεπε να πάρει τον μισθοφόρο μαζί του στο έπαθλο. «Όπως όλοι βλέπουμε, κάθε φορά που πηγαίνουν και στα κουίζ σ’ ένα τελικό, ο νικητής παίρνει μαζί του πάντα το άτομο που έφτασε μαζί του στον τελικό. Δεν ξέρω γιατί ο Αγγελόπουλος δεν πήρε τον αδερφό μου».

Όταν η δημοσιογράφος του υπενθύμισε πως «ο αδερφός σου γενικά υποστηρίζει ότι πρέπει να φύγει ο Ντάνος γιατί είναι ο πιο δυνατός παίκτης», εκείνος απάντησε: «Τον συνέφερε. Τώρα που έγινε ατομικό το παιχνίδι όλοι θα ήθελαν να φύγει ο πιο δυνατός παίκτης. Απ’ ότι φαίνεται είναι ο Αγγελόπουλος ο πιο δυνατός παίκτης».

«Μήπως σε όλο αυτό διακρίνουμε και μια ζήλεια προς το πρόσωπο του Αγγελόπουλου επειδή βλέπει ότι είναι ο πιο δυνατός παίκτης και νιώθει ότι απειλείται;», ρώτησε η δημοσιογράφος. «Τον Κώστα δεν τον νοιάζουν τα χρήματα. Το έπαθλο δεν τον απασχολεί και τόσο, για την εμπειρία πήγε», τόνισε ο αδερφός του Κώστα Αναγνωστόπουλου.