Survivor: Ο Acun Ilicali για Δαλάκα και Ασημίνα – «Ερευνήσαμε το τηλέφωνο και δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία»

Acun Ilicali

«Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι», λέει ο Acun Ilicali.

Σε εκπομπή για το Survivor στην τουρκική τηλεόραση μίλησε ο Acun Ilicali πρώτη φορά για το συμβάν με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα», είπε αρχικά ο Acun Ilicali.

Ο Acun Ilicali είπε στη συνέχεια: «Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες.

Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι. Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν».

Κλείνοντας, ο Acun Ilicali ανέφερε: «Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».