Survivor – Ντάρια: «Ο βασικός λόγος που διαταράχτηκαν οι σχέσεις μετά την αλλαγή των ομάδων…»

Ντάρια Τουρόβνικ

«Κάποιες φιλίες και σχέσεις, όπως η Εύη και η Κατερίνα, η Μελίνα και ο Ηλίας…».

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε σήμερα η Ντάρια Τουρόβνικ. Η πρώην παίκτρια των Μαχητών ήταν καλεσμένη στο Πανόραμα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για το κλίμα που επικρατούσε τις πρώτες ημέρες μετά τις αλλαγές των ομάδων.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ και η Βιργινία δεν είχαμε τόσο έντονα τον ανταγωνισμό και γι’ αυτόν ήμασταν και “φυσιολογικές” μετά στην παραλία. Ήμασταν οι μόνες που κάναμε παρέα στην παραλία μετά την αλλαγή των ομάδων. Όταν και οι νέοι Μαχητές κερδίσαμε τα πρώτα μας έπαθλα, ήταν λίγο παράξενη η στάση των Διασήμων σε σχέση με εμάς. Δεν κάναμε τόση παρέα όσο παλιά. Ήταν πιο απόμακροι. Όταν έγινε η καινούργια ομάδα και άρχισαν να χάνουν τα παιδιά, έπρεπε να βρουν τι τους φταίει.

Κάποιες φιλίες και σχέσεις, όπως η Εύη και η Κατερίνα, η Μελίνα και ο Ηλίας, σαν να μην ήταν στην ίδια ομάδα τόσο καιρό. Μου φάνηκε λίγο παράξενο. Ο βασικός λόγος που διαταράχθηκαν οι σχέσεις μετά τη νέα σύνθεση είναι ο ανταγωνισμός. Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Αν δεν είσαι καλά και δεν τα βρεις με την ομάδα σου, δεν θα φάτε, δεν θα κερδίσετε έπαθλα επικοινωνίας, ασυλία. Είναι πολύ σημαντικός ο ανταγωνισμός, απλά στον στίβο μάχης. Αυτό μεταφέρθηκε και στην παραλία και ήταν πολύ φανερό μετά τις σερί νίκες που κάναμε οι νέοι Μαχητές», είπε μεταξύ άλλων η Ντάρια Τουρόβνικ.

Δείτε όλα όσα είπε η Ντάρια Τουρόβνικ…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!