Survivor: Μπουρλότο στους δυο πάγκους – «Έχεις την ηλικία της μάνας μου αλλά δεν θα συνεχιστεί αυτό»

Survivor

Επικά πυρά στο Survivor All Star με αποδέκτη τον Τάκη Καραγκούνια.

Για μια ακόμα φορά στο Survivor All Star, το βράδυ της Πέμπτης, η κόκκινη και η μπλε ομάδα ξεχύθηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη στο νέο αγώνισμα επάθλου. Όπως πάντα, εκεί, τα αίματα άναψαν και οι τόνοι ανέβηκαν στους δυο πάγκους κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Πρωταγωνιστής, δε, ήταν και πάλι ο Τάκης Καραγκούνιας. Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωσε μιας αναμέτρησης, επικράτησε το απόλυτο χάος με αφορμή την φωνητική βοήθεια που έδινε εξ αποστάσεως η μπλε ομάδα στον μισθοφόρο.

«Όταν σε βοηθάω σωστά είναι ωραία. Άμα κάνω λάθος, δεν έχω περιθώριο λάθους εγώ! Αδελφέ, σε χαντάκωσα αλλά μη μου ρίχνεις ευθύνη! Μη μου ρίχνεις ευθύνη! Γιατί όταν σε βοηθάω καλά είναι μια χαρά» τόνισε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος προς τον Τάκη Καραγκούνια. «Μην το συνεχίζεις, Τάκη! Πήγαινε και βοήθα εσύ».

«Και μένα έβρισε! Δεν έβρισε μόνο τον Κωνσταντίνο» αναφώνησε ο Κώστας Παπαδόπουλος από τον κόκκινο πάγκο με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του Τάκη Καραγκούνια. «Πότε σε έβρισα; Σοβαρά μιλάς τώρα; Σοβαρά τώρα; Σοβαρά τώρα; Τι σου είπα; Σταμάτα ρε μαλ…α, σου είπα και είναι κακό δηλαδή; Είναι κακό δηλαδή αυτό; Τι σου είπα, σε έβρισα; Κάνε εντυπώσεις και νούμερα αλλού όχι σε εμένα».

«Όταν νευριάζεις, πετάς πράγματα, βρίζεις και μας λες χαζούς! Τι θα γίνει ρε φίλε;» αναρωτήθηκε, με τη σειρά του, ο Νίκος Μπάρτζης από τον κόκκινο πάγκο. «Αδελφέ, άκου! Επειδή σε σέβομαι και έχεις την ηλικία της μάνας μου, δεν σημαίνει ότι θα συνεχιστεί αυτό σε όλο το παιχνίδι! Μάθε να χάνεις, Τάκη μου. Μας βλέπουν μικρά παιδάκια και πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα. Μη βρίζεις, παίξε».