Survivor: «Μπλόκαρε» ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο παζλ

Survivor

"Τι έπαθες ρε Μάριε;" ακούστηκε από τον πάγκο της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star.

Στον στίβο μάχης του Survivor All Star ξεχύθηκαν για μια ακόμα φορά, η κόκκινη και η μπλε ομάδα στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ανάμεσα στα ματσαρίσματα των δυο ομάδων, δε, αυτό του Σάκη Κατσούλη με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Οι δυο παίκτες του Survivor All Star θέλησαν να δώσουν εκ νέου τα πάντα προκειμένου να πάρουν τον πόντο και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους σε αυτό το αγώνισμα επάθλου. Το παζλ όμως που βρίσκοταν λίγο πριν τον τελικό στόχο έμελλε να… δώσει νικητή.

Εκεί, τόσο ο Σάκης Κατσούλης όσο και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα έπρεπε να βάλουν στη σωστή σειρά τα γράμματα προκειμένου να σχηματίσουν το All Star (σ.σ. από το Survivor All Star). Ο φιναλίστ του κύκλου του 2017, όμως, τα βρήκε ιδιαίτερα δύσκολα και μπλόκαρε στην προσπάθεια του με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Έτσι, η νίκη πήγε με συνοπτικές διαδικασίες στον νικητή του Survivor 2021, Σάκη Κατσούλη. ‘Τι έπαθες ρε Μάριε;» ακούστηκε από τον πάγκο της κόκκινης ομάδας μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης