Survivor: Μπάχαλο στους Μαχητές – «Βρίσκει κάθε φορά αφορμή για να κάνει ριάλιτι»

Survivor

Έξω φρενών ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με Γκότση και Μπόγδανο στο Survivor All Star!

Πιο πληγωμένοι από ποτέ μοιάζουν να είναι οι Μαχητές στο Survivor All Star και επεισόδιο με το επεισόδιο αυτό επιβεβαιώνεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, παρά τη νίκη της μπλε ομάδας απέναντι στην κόκκινη στο αγώνισμα επικοινωνίας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έκανε έξω φρενών τους συμπαίκτες του στην καλύβα.

Ειδικότερα, ο παίκτης των Μαχητών άρχισε να δηλώσεις προς την υπόλοιπη του ομάδα πως «θέλω να ξεκαθαρίσω πως μέχρι σήμερα δεν έχω φέρει καμία ένταση πέρα από κάτι αγωνιστικό. Και όχι επειδή χάνω, αλλά επειδή έχω δει ένα δυο πράγματα. Είναι η άποψη μου και την λέω αγωνιστικά. Εξωαγωνιστικά όμως δεν με ενδιαφέρει κανένας τι κάνει».

Παίζετε ύπουλα! Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γιατί παίζετε ύπουλα» φώναξε, στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απευθυνόμενος στον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο. «Δεν σταματάει, δουλεύει με κέρμα! Δεν σταματάει» αναφώνησε, απεγνωσμένος, ο νικητής του Survivor 2018.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εναρμονιστεί με την ομάδα, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τίποτα πίσω του και θα βρίσκει κάθε φορά την παραμικρή αφορμή για να κάνει ριάλιτι» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όταν δε ο Ηλίας Γκότσης πρότεινε στην καλή του φίλη, Εύη Σαλταφερίδου να τον ηρεμήσει… εκείνος έγινε έξαλλος και αποχώρησε από κοντά του! «Γιατί τι είμαι σκυλί για να με ηρεμήσει; Τι μου μιλάτε έτσι; Με ειρωνεύεσαι, με λες κομπλεξικό και μου μιλάς λες και είμαι σκυλί».