Survivor: Μπάχαλο οι Μαχητές πριν την ασυλία! Αρπάχτηκαν Γκότσης και Αγόρου…

Survivor

«Η ομάδα έχει ψιλοδιασπαστεί… Υπάρχουν κάποιοι που έχουν θέμα γοήτρου στο μυαλό…»

Λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor, η ομάδα των Μαχητών έγινε μπάχαλο, με αφορμή τα ματσαρίσματα στα παιχνίδια.

[dfp_ads id=236982]

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Νικόλας Αγόρου ανέβασαν τους τόνους στην καλύβα, με τον Χάρη Γιακουμάτο να παίρνει το μέρος του πρώτου και τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο του δεύτερου.

Τα… παρατράγουδα στους Μπλε έχουν ξεκινήσει για τα καλά και φαίνεται πως η ομάδα «έχει ψιλοδιασπαστεί… Υπάρχουν κάποιοι που έχουν θέμα γοήτρου στο μυαλό, ποιος έχει τις πιο πολλές νίκες, πώς θα φανώ έξω. Υπάρχει και το ξέρουμε και απλά κρυβόμαστε όλοι πίσω από το δάχτυλό μας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

«Η απόφαση του ματσαρίσματος έρχεται συνήθως όταν βλέπουμε την πίστα για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τις είδους απαιτήσεις έχει. Στρατηγικά κάποια αγωνίσματα ταιριάζουν σε άλλους. Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι κάποιοι κάνουν πίσω και όταν κάποιος βγαίνει και λέει ότι “παίρνω εγώ αυτόν κι εσείς κάντε πίσω” προσβάλλει άλλους πέντε άντρες», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Νικόλας Αγόρου είπε από την πλευρά του: «Κάποιοι επιλέγουν εξ αρχής αυτούς που θέλουν γιατί θέλουν τη νίκη για να φανεί ότι κέρδισαν. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του αξία. Εγώ κοιτάω πάντα να δίνω όλο μου το είναι, όλη μου τη ψυχή για την ομάδα».

Δείτε όλα όσα έγιναν στην καλύβα των Μαχητών του Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!