Survivor: Μπάχαλο οι Διάσημοι – Δίνει στεγνά Ηλία Γκότση και Ηλία Μπόγδανο

Survivor

Survivor, όλο και πιο δύσκολα τα πράγματα για τους Μπλε...

Την επόμενη ημέρα στο Survivor All Star, μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από την μπλε ομάδα, καλούνται να διαχειριστούν πλέον οι Διάσημοι και οι Μαχητές. Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μάλιστα, η μπλε ομάδα φαίνεται πως βαδίζει καθαρά σε πολύ… τεντωμένο σχοινί.

Και αυτό μιας και οι συνεχείς ήττες έχουν δημιουργήσει πολλές κόντρες ανάμεσα στα μέλη της. Έτσι αναμένεται να δούμε μια ακόμα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο. Αφορμή θα σταθούν οι καθημερινές δουλειές στην καλύβα τις οποίες ο μισθοφόρος συνεχίζει αδιάκοπα να κάνει, παρά τον τραυματισμό στο χέρι, σε αντίθεση με τους δυο γυμνασμένους συμπαίκτες του.

«Σήμερα εγώ κουβάλησα ξύλα δύο φορές. Κάνω τα πάντα, τα κάνω όλα και εσείς δηλαδή κάθεστε κάτω από τον φοίνικα» δηλώνει, εξοργισμένος, ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor All Star. «Ρε φίλε, τότε και εγώ να καθίσω για να είμαι ξεκούραστος αύριο στον αγώνα για την ασυλία. Δεν μπορώ να κουβαλάω ξύλα και οι άλλοι δυο να κάθονται».

«Μου αρέσει, όποιος θέλει να μου πει κάτι, να μου το λέει μπροστά μου» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Γκότσης με τον Ηλία Μπόγδανο να συμπληρώνει πως «δεν είναι ωραίο να περιμένεις στη γωνία για να την πεις πάντα! Εγώ δεν έχω πει ποτέ ένα, που είναι ένας για να με βοηθήσει κρατώντας την κατσαρόλα ή κάνοντας κάτι άλλο».

Ως είθισται, βέβαια, στα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star, στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού θα γίνει για μια ακόμα φορά… κόλαση ανάμεσα στη μπλε και την κόκκινη ομάδα.