Survivor: Μπάχαλο έγιναν οι Μαχητές στο συμβούλιο! Η αποκάλυψη του Θεοδωρόπουλου…

Survivor

«Δεν περίμενα ότι θα συναντήσω άτομα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέτοια στρατηγική και υποκρισία…».

Μπάχαλο έγιναν γι’ ακόμα μία φορά οι Μαχητές στο συμβούλιο του Survivor. Οι “μπλε” είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που παραμένουν ουδέτεροι και δεν μιλάνε πολύ.

[dfp_ads id=236982]

Από τη μία βρίσκεται ο Ηλίας Γκότσης με τη Μελίνα Μεταξά, οι οποίοι έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες τους. Και ειδικά, με το Νικόλα Αγόρου, τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και τη Ντάρια Τουρόβνικ.

Αποχώρησε η Ξένια Έβεν!

Η κατάσταση στην καλύβα των Μαχητων βρίσκεται σε οριακό σημείο και δεν είναι λίγες οι φορές που πήγε να ξεφύγει από τον έλεγχο. Η αιτία είναι φυσικά το φαγητό, για το οποίο έχουν γίνει πολλές συζητήσεις.

Μπηχτές Δαλάκα κατά των αγοριών! Την “αδειάζει” ο Τσίλης…

Χθες, λοιπόν, στο συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές έγιναν ξανά μαλλιά κουβάρια, με τη Μελίνα Μεταξά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και τον Ηλία Γκότση. Ενώ από την άλλη υπήρχαν οι Αγόρου, Θεοδωρόπουλος και Ντάρια.

Έξαλλη η Ντάρια με τη Μελίνα! «Μας είχε πρήξει τ’ αρχ…α»

«Είμαι στα 37 μου και συνεχίζω να εκπλήσσομαι και να με σοκάρουν αυτά που βλέπω. Δεν περίμενα ότι θα συναντήσω άτομα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέτοια στρατηγική και υποκρισία, ενώ μοιραζόμαστε φαγητό από την ίδια κατσαρόλα. Αυτό με έχει σοκάρει και ήταν φορές που ήθελα να φύγω από το παιχνίδι. Αηδίασα και σοκαρίστηκα τόσο πολύ», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο του Survivor…

Δείτε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!