Survivor: «Μου έχει πει ότι η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη»

Survivor

Η Τζο Μαριδάκη αποκαλύπτει το παρασκήνιο του Survivor.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν σε δηλώσεις της  στο Love it η Τζο Μαριδάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια μίλησε για την Σοφιάννα Αβραμάκη, τον Άρη Σοϊλέδη και το αν τρέχει κάτι ανάμεσά τους.

«Ο Άρης δεν με πλησίασε, κοιτάει μόνο το συμφέρον του, δεν τον νοιάζει για τους άλλους. Θέλει να κάνει κουμάντο και στις δύο ομάδες, στήνει τις ψηφοφορίες και συμβουλεύει τους φίλους του για το πώς θα κινηθούν για να διώξουν παίκτες. Στον αγωνιστικό χώρο είναι πάντα εριστικός, ειρωνικός και έχει πολύ κακή συμπεριφορά. Έκανε πολλές επιθέσεις στην Ασημίνα και στην Σταυρούλα για αν τις μειώσει γιατί είναι καλές αγωνιστικά» ανέφερε η Τζο Μαριδάκη.

«Η Ασημίνα μου είχε πει ότι η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη και της άρεσε. Τώρα ποιον να πιστέψω από εκεί μέσα δεν ξέρω, δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Η Σοφιάννα και η Μαίη έχουν αλλάξει από τότε που κάνουν παρέα μαζί του, έχουν γίνει πιο ειρωνικές και επιθετικές και τρέφουν έχθρες και κακεντρέχειες» τόνισε η Τζο Μαριδάκη για όσα είδε στο Survivor.