Survivor: «Μου έχει κάνει εντύπωση η αλλαγή συμπεριφοράς του Αγγελόπουλου προς τον Σπαλιάρα»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Πιστεύω ότι νικητής μπορεί να είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας.»

Ανανεωμένη η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα, Ζωή Τζάνη μίλησε μεταξύ άλλων για την αλλαγή της στάσης του Γιώργου Αγγελόπουλου απέναντι στον Γιάννη Σπαλιάρα, αλλά και για το πως αντέδρασε η ίδια όταν ο σύντροφος της της ανακοίνωσε ότι θα μπει στο Survivor.

[dfp_ads id=236982]

«Έπεσα απ τα σύννεφα. Εκείνη τη στιγμή δεν το πίστευα. Εκείνη τη στιγμή τρόμαξα λίγο γιατί ξέρω πως οι συνθήκες εκεί δεν είναι οι καλύτερες για τον Γιάννη. Από το θέμα του φαγητού μόνο αν το πάρουμε. Οι επαφές του και οι συναναστροφές του είναι πολύ συγκεκριμένες και το να μένει με 11 διαφορετικά άτομα θα τον δυσκόλευε. Παρ’ όλ’ αυτά έχει προσαρμοστεί μια χαρά και του ταιριάζει κιόλας. Στην αρχή έκανα λίγο γκρίνια σχετικά με τις κοπέλες που θα συναναστρεφόταν στο παιχνίδι» δήλωσε η Ζωή Τζάνη η οποία ρωτήθηκε για την αλλαγή της στάσης του Γιώργου Αγγελόπουλου απέναντι στον Γιάννη Σπαλιάρα, λέγοντας:

Survivor: “Καρφί” Αγγελόπουλου σε Χρανιώτη κατά Σπαλιάρα! «Να μας λείπουν αυτές…»

«Μου έχει κάνει εντύπωση η αλλαγή συμπεριφοράς.Αυτή η σχέση δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι με τον Ντάνο. Μου έχει κάνει κι εμένα λίγο εντύπωση, απλώς δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται. Μια διαφορά την παρατήρησα κι εγώ. Πιστεύω ότι νικητής μπορεί να είναι ο Γιάννης».