Survivor: Μεγάλη ένταση για Μαίη και Ταλάντσεβ – «Μην ουρλιάζεις ρε μαλ…»

Survivor

Άνω κάτω η κόκκινη ομάδα του Survivor!

Σε μια έντονη αψιμαχία ήρθαν… βραδιάτικα οι δυο παίκτες του Survivor, Γιώργος Ταλάντσεβ και Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου, λίγη ώρα μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Πέμπτης.

Ειδικότερα, μια στιγμή τρόμο της γοητευτικής παίκτριας των Κόκκινων λόγω κατσαρίδας στάθηκε ικανή να κάνει τον συμπαίκτη της έξαλλο!

«Ε μα ουρλιάζεις ρε μαλ… Ουρλιάζεις! Μην ουρλιάζεις ρε μαλ… κάθε φορά με αυτό το πράγμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος και αναγκάστηκε να πεταχτεί από την καλύβα όταν η συμπαίκτρια του άρχισε να ουρλιάζει.

«Αφού τρομάζω ρε Γιώργο, πως να μην ουρλιάξω. Συγνώμη κιόλας που τρομάζω » αποκρίθηκε αμέσως η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου για να ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Γ.Τ.: Καλά εντάξει. Γίνομαι τρελός

Θ.Ε.: Δηλαδή σε πειράζει που τσιρίζω κιόλας.

Γ.Τ.: Ε τι δεν με πειράζει ρε μαλ… που τσιρίζεις μέσα στο αυτί μου;

Θ.Ε.: Πρέπει να φωνάξεις και εσύ να τσιρίξεις και εσύ;

Γ.Τ.: Ουρλιάζεις μέσα στο αυτί μας ρε μαλ… συνέχεια!

Θ.Ε.: Αφού τρόμαξα! Όντως τώρα; Ότι να ναι!

Γ.Τ.: Αυτό λέω και γω, ότι να ναι! Πάω να σου πω ήρεμα και να σου πω «Μαίη το παπούτσι σου». Άμα είχες ταραντούλα δεν θα στο έλεγα καν. Μια κατσαρίδα είχες κορίτσι μου.

Θ.Ε.: Ωραία, μέχρι να μάθω ότι είναι κατσαρίδα που να ξέρω τι είναι ρε αγάπη μου γλυκιά; Αυτή είμαι Γιώργο, ουρλιάζω ναι.