Survivor: «Με έφαγε η κλίκα της Ανθής Σαλαγκούδη»

Ανθή Σαλαγκούδη

"Ακόμα και τώρα που βγήκε έξω λέει τη μισή της αλήθεια. Λέει τα μισά πράγματα".

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στο Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού «κάρφωσε» μερικούς παίκτες του Survivor, όπως η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ασημίνα Ιγγλέζου και ο Τριαντάφυλλος.

«Μέσα στο παιχνίδι θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές λυκοφιλίες. Στην αρχή με πλησίασαν πάρα πολύ γιατί είχαν δει ότι είμαι πολύ δυνατή παίκτρια. Ήμουν πιο πολύ με τον Γιώργο Κοψιδά, τον Αλέξη Παππά και με τον Τριαντάφυλλο πριν κάνει τις κυβιστήσεις του. Στην αρχή μας είχε δηλώσει ότι θέλει να καθίσει μόνο 5-6 εβδομάδες», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και συνέχισε:

«Εννοείται ότι με φάγανε. Με έφαγε τότε η κλίκα. Υπήρχε μια κλίκα τότε, η κλίκα της Ανθής Σαλαγκούδη. Ακόμα και τώρα που βγήκε έξω λέει τη μισή της αλήθεια. Λέει τα μισά πράγματα. Θεωρώ ότι δεν είναι κακό να σε ψηφίζει η οικογένειά σου για να μείνεις».

«Η κόντρα με την Ασημίνα Ιγγλέζου ξεκίνησε από την Μύκονο γιατί ήταν τα κατάλοιπα της Μυκόνου. Ήθελε να γίνει δημοσιογράφος, μου είπε ότι δεν είναι έτσι. Της είπα γιατί με ψήφισες τότε ξαφνικά, τι σου έκανα;», αναρωτήθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.