Survivor: «Με έχει πληγώσει ο Σάκης Κατσούλης, ο εγγονός μου»

Survivor

Απασφάλισε ο παππούς του φιναλίστ του Survivor!

Με αφορμή τον επερχόμενο τελικό του Survivor, το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας, ο παππούς του φιναλίστ Σάκη Κατσούλη μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN. Ο κ. Αθανάσιος Κατσούλης δε δίστασε, μάλιστα, να εκφράσει το παράπονο που έχει από τον εγγονό του ενώ σχολίασε και τη σχέση που διατηρεί στον Άγιο Δομίνικο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο παππούς του παίκτη του Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από πριν να πάει στρατιώτης δεν είχαμε επαφές γιατί δεν τον αφήνει ο πατέρας του. Είχα να τον δω από το 2006 και τον είδα ξανά το 2018. Τώρα τον βλέπω στο Survivor. Όταν τον είδα πρώτη φορά στην τηλεόραση δεν συγκινήθηκα, απόρρησα. Γιατί ήταν εκεί η Μαριαλένα τόσο καιρό και, απ’ ότι είχα ακούσει, είχε πάει με μιαν άλλη. Δεν μου άρεσε που πήγε στο Survivor γιατί βγάλανε βρωμιές, πράγματα και ένας επιχειρηματίας να τρέχει τώρα με στις λάσπες και το κακό για χρήματα… Άμα μου τα ζήταγε εμένα θα του τα είχα δώσει. Σκέφτομαι μηπως πήγε για να πληγώσει τη Μαριαλένα».

«Εγώ τη Μαριαλένα την συμπαθώ και θέλω να την κάνω κόρη μου. Άμα δεν την θέλει ο Σάκης για γυναίκα, εγώ θα την κάνω κόρη μου. Θα την υιοθετήσω. Έχω τις δυνάμεις να την υιοθετήσω. Την πάω πάρα πολύ» πρόσθεσε ο κ. Αθανάσιος Κατσούλης στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN. «Την μικρή την γουστάρω για σύζυγο του Σάκη γιατί είναι μια δραστήρια κοπέλα. Μακάρι να τον αξιώσει ο Θεός να πάρει μια τέτοια κοπέλα αλλά… την είχε κάποτε. Γιατί χωρίσαν, δεν ξέρω τους λόγους».

«Ο Σάκης πια δεν είναι μωρό παιδί αλλά άντρας. Κάθεται και ακούει την μάνα και τον πατέρα του για πράγματα που δεν τους αφορούν… Όταν θα πήγαινε στρατό, με πήρε τηλέφωνο για να πάω να τον δω… Του απάντησα όμως αρνητικά γιατί οι πληγές μου ακόμα δεν έχουν κλείσει. Είμαι πάρα πολύ πικραμένος και στεναχωρημένος από αυτή την ιστορία. Τα βράδια μου είναι μαύρα»