Survivor: Η Μαρία Πανταζή δέχεται bullying από τους Μαχητές!

Iron Barbie

"Θα με διώξουν που θα με διώξουν, τουλάχιστον να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είμαι καμία κότα που ήρθα, μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο κι έφυγα. Τέτοιο bullying την ώρα που παίζαμε στους αγώνες, τραγικό"!

H Μαρία Πανταζή ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατά ορισμένων παικτών από τους Μαχητές. Η Iron Barbie ξεχώρισε τον Ηλία Γκότση και τη Μελίνα Μεταξά και τα έβαλε με τους υπόλοιπους από τους παλιούς της ομάδας, κατηγορώντας τους ότι τής κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Κάποια παιδιά, κάποια έπαθλα τα βλέπουν διαφορετικά, ίσως να μην έχουν αθλητική παιδεία και νιώθουμε ότι μας αντιμετωπίζουν ότι «εδώ που ήρθατε δεν έχετε καταλάβει ότι εμείς δύο μήνες πεινάμε, στεναχωριόμαστε, ήρθατε εσείς εδώ που κάνουμε διακοπές. Δηλαδή, όλη την ώρα μας κάνουν αυτό το πράγμα, ότι «κοίτα να δεις, εσείς είστε καινούριοι, δεν μας καταλαβαίνετε».

[dfp_ads id=236982]

Δεν μου αρέσει τόσο πολύ αυτό που κάνουν. Είναι καλά παιδιά για το μεταξύ τους παρεάκι, για τους τρίτους είναι «μη μου μιλάς, εσύ είσαι ο ξένος».

Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι άτομα που φαίνονται τελείως διαφορετικά, όπως η Μελίνα και ο Ηλίας, είναι οι πιο ευθείς χαρακτήρες, δεν θα σου κουτσομπολέψουν για τους άλλους. Υπάρχουν άλλα άτομα που ο ερχομός μας τους ενόχλησε πάρα πολύ. Προσπαθώ να έρθω κοντά τους, δεν νομίζω ότι το θέλουν.

Δεν με γουστάρουν καθόλου που είμαι δυναμική, θα με διώξουν. Θα με διώξουν που θα με διώξουν, τουλάχιστον να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είμαι καμία κότα που ήρθα, μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο κι έφυγα. Είναι αστείο δηλαδή. Τέτοιο bullying την ώρα που παίζαμε στους αγώνες, τραγικό! Και στη φωτιά το βράδυ μας έκαναν μια επίθεση λίγο περίεργη».

Διαβάστε όλα τα νέα από το Survivor εδώ…