Survivor: Μάχη ισχυρή για τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Survivor

Survivor: Ποιοι συμπληρώνουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση;

Διαφορετικά ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα το Survivor καθώς πλέον το παιχνίδι έχει μετατραπεί σε ατομικό όσον αφορά τη διεκδίκηση της ασυλίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η νέα εξέλιξη έφερε αναταράξεις καθώς οι παίκτες προσπάθησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να ζυγίσουν τις φιλίες και τις συμμαχίες τους.

Στο πρώτο συμβούλιο του Νησιού, στον τάκο βρέθηκε ο πιο αδύναμος παίκτης αυτή τη στιγμή που είναι ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κατοχυρώσει με ευκολία την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας στο Survivor. Χθες η μπλε κι η κόκκινη ομάδα συναντήθηκαν ξανά για να αποφασίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο κι άρα τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, που θα παλέψει για την παραμονή του στο παιχνίδι με τον Σπύρο Μαρτίκα. Οι παίκτες ψήφισαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία ναι μεν το περίμενε αλλά από την άλλη έδειξε πως φοβάται να αντιμετωπίσει τον Σπύρο, που έχει βγει υποψήφιος για έντεκα φορές.

Στο αποψινό τρίτο συμβούλιο προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor κι αυτοί ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Στάθης Σχίζας που ισοβάθμισαν. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο δημοφιλείς παίκτες να διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι.