Survivor: «Λύγισε» ο Ηλίας Μπόγδανος στο συμβούλιο του νησιού

Survivor

Τι συνέβη και έκλαψε ο παίκτης του Survivor;

Μια ευάλωτη στιγμή είχε ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor της Τετάρτης όταν οι έξι φιναλίστ βρέθηκαν απέναντι από του παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.

Πλησιάζοντας προς την μεγάλη αυλαία του ριάλιτι επιβίωσης τους ΣΚΑΪ, ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor δεν μπόρεσε να κρύψει την συναισθηματική του φόρτιση. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Γιώργο Λιανό, τα μάτια του Ηλία Μπόγδανο βούρκωσαν και τα δάκρυα κύλησαν στα μάγουλα του.

«Θέλω να πω ότι είναι συγκινητικό όλο αυτό. Μια εμπειρία που αν κάποιος δεν την ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor της Τετάρτης. «Με στεναχωρεί ότι φτάνουμε στο τέλος και μένουν μόνο οι αναμνήσεις. Είμαστε όλοι δεμένοι μεταξύ μας ειδικά τώρα που έχουμε μείνει λίγοι μέχρι το τέλος. Νιώθω ότι το τέλος είναι κοντά και με στεναχωρεί πολύ».

«Θα μας έχει μείνει μια υπέροχη εμπειρία, όταν βγούμε έξω, που φαντάζομαι ότι κανένας δεν θα έχει μετανιώσει για αυτήν» πρόσθεσε ο παίκτης του Survivor.

«Λύγισε» έτσι στο Survivor και ο Ηλίας Μπόγδανος…