Survivor: Λύγισε η Εύη Σαλταφερίδου – «Από εδώ και πέρα ας κάνουν ό,τι θέλουν»

Survivor

"Δεν θέλω να ξαναβοηθήσω" τόνισε η γοητευτική Μαχήτρια του Survivor All Star!

Την πιο ευάλωτη της πλευρά έδειξε στο Survivor All Star, το βράδυ της Τετάρτης, η Εύη Σαλταφερίδου αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος επικοινωνίας. Για μια ακόμα φορά, η μπλε ομάδα ηττήθηκε από την κόκκινη και η όμορφη παίκτρια είχε μια έντονη λεκτική διαμάχη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με τον συμπαίκτη της, Τάκη Καραγκούνια.

Έτσι, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους δυο παίκτες των Μαχητών, ο μισθοφόρος ζήτησε συγνώμη από την Εύη Σαλταφερίδου και εκείνη ασφαλώς την δέχθηκε. Δεν μπόρεσε όμως να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση, η οποία σε συνδυασμό με τη νέα ήττα ήρθε στην επιφάνεια. «Εννοείται ότι είναι δεκτή η συγνώμη του Τάκη, άλλωστε εγώ έχω και ένα κακό. Όταν με ενοχλεί κάτι το λέω οπότε το συζητήσαμε και πριν. Το θέμα είναι ότι, όπως καταλάβαμε και στη ροή του παιχνιδιού, δεν γινόταν ο άνθρωπος ο οποίος μαζεύει τις μπάλες να ακούει αυτόν που είναι πίσω. Οπότε εγώ από τον πρώτο πόντο, γιατί συμμετείχα και μπορεί να έκανα και γω κακό στον Ηλία, δεν ξέρω, ήμουν εδώ κοντά στη μπάλα. Ήθελα να ακούσει την φωνή μου ώστε να έρθει κοντά στη μπάλα και μετά σε κάποια φάση καταλάβαινα ότι ο παίκτης που έπαιζε εκείνη την ώρα δεν με άκουγε. Οπότε, επειδή ήμουν και πιο κοντά, φώναζα πάνω από τηφωνή του Ηλία με αποτέλεσμα να γίνει ένας χαμός εκείνη τη στιγμή. Βγήκε και ο Ηλίας τότε νευριασμένος, όχι προφανώς απέναντι μου αλλά εμένα δεν μου αρέσει να μου φωνάζουν και εκείνη την ώρα φορτίστηκα».

«Θεωρώ ότι δεν θέλω να ξαναβοηθήσω. Από εδώ και πέρα ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ας βοηθάνε άλλοι, δεν θέλω να πάρω εγώ αυτόν τον ρόλο» συμπλήρωσε, εμφανώς φορτισμένη με βουρκωμένα μάτια, η Εύη Σαλταφερίδου προς τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό. «Απλά δεν αντέχω τις φωνές, δεν μου αρέσει. Δηλαδή μπορώ να φωνάξω και να βοηθήσω. Όταν όμως με κοιτάνε στα μάτια και με αγριοκοιτάζουν, δεν μου αρέσει. Αυτό. Τυχαία έγινε και από εσένα, Ηλία και από τον Τάκη. Δεν είναι ότι λέω πως έχετε κάτι μαζί μου, απλώς δεν μου άρεσε».