Survivor: «Λύγισε» η Άσπα Πρεδάρη μετά την ήττα των μαχητών

Survivor

Τι συνέβη και θέλησε να απολογηθεί η παίκτρια του Survivor;

Στο πρώτο αγώνισμα για τη νέα εβδομάδα στο Survivor κλήθηκαν να αναμετρηθούν Διάσημοι και Μαχητές το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, όπου ήρθαν να προστεθούν νέοι παίκτες και στις δυο ομάδες, οι Διάσημοι ήταν εκείνη που πήραν με άνεση τη νίκη.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο, η Άσπα Πρεδάρη από την ομάδα των Μαχητών δεν έκρυψε την στεναχώρια της εκφράζοντας παράπονο στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό.

«Θέλω να πω στα παιδιά της ομάδας μου ότι όντως έκανα λάθος. Όπως θα μπορούσα να έχω πέσει, να έχω χτυπήσει έτσι και συνέβη να ξεχάσω την τελευταία μπάλα. Είπα μετά, αφού έγινε αυτό, ότι το run το βρήκα! Όντως πίστευα ότι το run το βρήκα και είπα στα παιδιά ότι θέλω να ξαναμπώ για να διορθώσω το λάθος μου. Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό που είπα ότι θέλω να διορθώσω το λάθος μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Πρεδάρη.

«Είπα ότι θέλω να ξαναπαίξω γιατί όντως το πίστευα. Ξαναλέω ότι και να έπεφτα, είναι πάλι και αυτό ένα λάθος. Λάθη κάνουμε όλοι, δεν θα πω ποτέ σε κανέναν γιατί έκανε αυτό ή το άλλο» συμπλήρωσε, φορτισμένη συναισθηματικά, η νεαρή παίκτρια των Μαχητών στο Survivor.