Survivor: “Λιώνει” η Κατερίνα Δαλάκα για τον Atakan! Ποιον Τούρκο έβαλε στο… μάτι η Αφροδίτη;

Κατερίνα Δαλάκα

«Υπάρχει κάποιος που μου αρέσει από τον αντίπαλο πάγκο, στον οποίο δεν έχω δείξει κάτι, απλά θεωρώ…».

Έρωτες φαίνεται πως δημιουργούνται στο Survivor μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών. Η Κατερίνα Δαλάκα έχει δείξει ήδη την συμπάθειά της προς το πρόσωπο του Atakan, ενώ η Αφροδίτη Σκαφιδά έχει βάλει στο “στόχαστρό” της τον Emre.

Η απόφαση της Δαλάκα “πάγωσε” τις Τουρκάλες παίκτριες!

«Όταν είχα αρρωστήσει, στην κλινική έτυχε και γνώρισα καλύτερα τον Atakan, εκτός από τα παιχνίδια, στα οποία είχαμε ανταλλάξει ορισμένες κουβέντες. Μου έδωσε ένα βραχιόλι του, το οποίο είναι γούρι του κι εγώ του έδωσα ένα δικό μου κι έτσι έγινε αυτή η ανταλλαγή και είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε μέχρι το τέλος. Το χάρηκα και το εκτίμησα αυτό γιατί βλέπεις έναν άνθρωπο να σου χαρίζει κάτι δικό του, είναι πολύ όμορφο», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Αποχώρησε ο Πάτρικ Ογκουνσότο!

«Υπάρχει κάποιος που μου αρέσει από τον αντίπαλο πάγκο, στον οποίο δεν έχω δείξει κάτι, απλά θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο όμορφους παίκτες της ομάδας. Και κάποια άλλα μέλη της ομάδας μας έχουν εκφράσει τη συμπάθειά τους για κάποια άλλα μέλη της αντίπαλης ομάδας. Οπότε είναι κάτι που το βλέπουμε όλοι θετικά όταν γίνεται», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα και η παραγωγή έδειχνε πλάνα του Emre!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!