Survivor: «Λίγο την άκουσε ο Γκότσης με τον ερχομό του Γιωρίκα Πηλίδη»

Survivor

Μάλλον δεν χάρηκαν όλοι με την άφιξη στο Survivor All Star...

Στον τόπο του εγκλήματος και το Survivor All Star επέστρεψαν ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο μεν πρώτος προστέθηκε στην μπλε ομάδα ενώ η δεύτερη στην κόκκινη ομάδα.

Την άφιξη όμως του δυναμικού παίκτη και πρωταθλητή της πάλης, όμως, δεν φαίνεται πως είδαν με καλό μάτι οι νέοι συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Με τον ερχομό του Γιωρίκα νομίζω ότι χαρήκαμε όλοι. Λίγο το ανδρικό κομμάτι την άκουσε λίγο και περισσότερο νομίζω ο Ηλίας Γκότσης. Περισσότερο απ’ όλους. Ήρθε εκεί πέρα με τον ερχομό του, έκανε λίγο τον χαβαλέ on camera για να σπάσει λίγο ο πάγος αλλά όταν κάτσαμε όλοι μαζί με τον Γιωρίκα, ο Ηλίας πήγε κατευθείαν για ύπνο. Δεν ασχολήθηκε δηλαδή πολύ με τον Γιωρίκα. Νομίζω ότι δεν χάρηκε πολύ ο Ηλίας Γκότσης» πρόδωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Είδα τα γνώριμα εδάφη και τις παραλίες και θυμήθηκα όλη αυτή την πολύ μεγάλη εμπειρία που έζησα πέρυσι σε αυτό το παιχνίδι. Πολύ ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα. Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά της ομάδας με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα, ένιωσα την ζεστασιά κατευείαν και νομίζω πως αυτό θα φανεί και στην πορεία» δήλωσε, με χαμόγελο, ο Γιωρίκας Πιλίδης κατά την είσοδο στο Survivor All Star.